Fenomenlerin para kasası Gökhan Göz, her yerde aranıyor

AA

Fenomenlere yönelik operasyonlar sürüyor.

Dilan Polat ile başlayan operasyonlarda bu sefer gözaltına alınanlar ise sosyal medyada “Neslim Güngen” olarak bilinen Neslihan Güngen ile İnanç Güngen oldu.

Gözaltına alınan ikilinin sorgusu devam ederken; teknik takibe alınan şüphelilerin tape kayıtlarına göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Neslim Güngen’in para kasasının, iş adamı Gökhan Göz olduğu kaydedildi.

Adresinde bulunamadı, aranıyor

Polis ekiplerine silah sallayan ve bu görüntüler nedeniyle sosyal medyada büyük tepki çeken şüpheli Göz’ün, bir süre magazin dünyasında da adı sıkça anılmıştı.

Neslim Güngen’in ‘gizli para kasası’ olduğu ileri sürülen iş adamı Gökhan Göz’ün, adresinde bulunamadığı ve firari olarak arandığı aktarıldı. Göz’ün, soruşturma dosyasında da adının ‘şüpheli’ sıfatıyla yer aldığı kaydedildi.

Kayıt dışı görüşme talebi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25 ilde düzenlenen operasyonlarda, aralarında sosyal medya fenomeni olarak bilinen güzellik merkezleri sahibi Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen’in de bulunduğu 61 şüpheli gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne getirilmişti.

Bu şüphelilerden birinin Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) yetkilendirilen vergi müfettişi olduğu ve Neslihan Güngen ile kayıt dışı görüşme talebinde bulunduğu belirtilmişti.

Soruşturma kapsamında bazı ürünlere el konuldu

Soruşturma kapsamında bazı lüks araçlar ile güzellik merkezlerinde kullanılan ve UTS kayıtları olmayan epilasyon, cilt bakım makinesi, bölgesel zayıflama ve sıkılaştırma cihazı, buhar makinesi gibi çeşitli cihazlar ile yasa dışı ilaç ve kozmetik ürünlere el konulmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir