Steam’de 325 liralık oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Uygun fiyatlı oyun satışlarıyla bilinen GOG.com şimdi de bir tarihi-macera yapımını ücretsiz hale getirdi. The First Templar isimli tarihi macera oyunu GOG.com’da ücretsiz oldu. Hem tek oyunculu hem de iş birliğine dayalı çok oyunculu modlara sahip olan yapım, kısa süreliğine platformda erişilebilir hale geldi.

The First Templar GOG.com’da ücretsiz

The First Templar’da oyuncular iki oynanabilir karakter arasında geçiş yapabiliyor. Ayrıca bir arkadaşınızı diğer karakteri kontrol etmesi için oyuna davet edebilirsiniz. Her karakter, Avrupa’da tarihsel olarak oluşturulmuş 20 mekanda gezecek.

Maceraları boyunca birçok farklı deneyim kazanacak ve beceri ağacınızı geliştireceksiniz. Oyuncular Sacracens, Fransa Kralı Philip IV ve Engizisyon gibi rakiplere karşı da savaşıyor. Tempolu ve aksiyon dolu bir savaş sunan yapım, dönemin siyasi entrikalarını ve kültürel gerilimlerini yakalamayı hedefliyor.

aredevil dizis iyle il gili y eni b ilgiler ortaya çıktı

GOG.com’da ücretsiz olan The First Templar’ın 5 Temmuz tarihinde yeniden ücretli olacağını hatırlatalım. Steam fiyatı ise 325 TL civarında. Oyunun PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S’te de sunulduğunu belirtelim.

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7/Vista/XP
  • İşlemci: 2 GHz Dual Core
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Direct 9.0c compatible graphics card with 256 MB
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx